teisipäev, 16. august 2011

Algus

Alguse sai asi mingi 10 aug. paiku kui nägin Osta.ee-s ühte projektiks sobivat jalgratast müügis, panin selle jälgimisse ja laup. 13 aug. sain selle ratta "õnnelikuks" omanikuks teadmata isegi mis rattaga täpsemalt tegu on. Egas midagi, pühap. autole hääled sisse ja Tamsallu ratta järgi. Ratas üldiselt üsna kui mitte päris sitas seisukorras, aga eks näis mis välja tuleb. Esimene omatehtud pilt peale Raplasse tagasijõudmist.
Esimeseks tööks ratta lahti võtmine. Kartsin, et jään keskjooksuga jänni kuna sellel mingi imelik Fauber tüüpi, aga sain õnneks kenasti hakkama.
Järgmiseks vaja eemaldada raamilt kõik üleliigne ehk mingi originaal lukustussüsteem ja veel mingid kõrvakesed ja anda raamile liivapritsi. Pärast liivapritsi raam krunditud ColorMatic 1K-Epoxy Primeriga.
Kange tahtmine on rattale tagasi panna ka originaal tugijalg ja seepärast liivapritsitud ja puhastatud seegi. Nüüd lihtsalt ämbri ees, kas katta raam pulbervärvi või autovärviga. Mõned kroomjupid vajaks ka taastamist/uuesti kroomimist, aga .... eks näis. PS. kui keegi head kroomijat teab, võib teada anda.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar